Dag van de ZZP’er 2018

 

Datum 7 april 2018, 11:45 – 17:00
Locatie De Rijtuigenloods in Amersfoort 8
Parkeren Gratis voor de deur, afgesloten 10
Ontvangst  Lang wachten voor de entree alhoewel we op tijd waren.  6
Dagvoorzitter Jörgen Raymann  7
Sprekers drie bekeken 6
Geheel Er was vanalles wat 8
Catering Prima 8
Bijzonderheden Bij ontvangst zat een mooi boekje om notities in te maken met een harde kaft. Hieromheen zat een plastic hoesje waarvoor geen prullenbak zichtbaar in de buurt stond, deze hoesjes lagen daarom her en der verspreid op de balie en de grond.

Bij het weggaan kregen we een goodiebag waarvan de ene gevuld was met interessante spullen (koptelefoon, spaarvarkentje, opblaaskussentje voor in de auto) en natuurlijk wat folders. De andere bag miste de koptelefoon (?)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *